Get lost

Stratiť sa, aspoň na chvíľku?

Každý z nás prežíva chvíle, kedy cíti potrebu sa aspoň na chvíľu stratiť, zmiznúť z povrchu zemského. Či už si sám doma v karanténe, alebo máš za sebou niečo oveľa ťažšie. Z času na čas každý z nás vedie fight, so sklamaním, s hnevom alebo smútkom, alebo s nudou. 

Get-Lost_mikina-Freel

Mať nejaké emócie je fajn

Je to v pohode. Patrí to k životu, rovnako ako nádych a výdych. Aj hnev či smútok majú svoje opodstatnenie, rovnako ako radosť, alebo šťastie. Bez jedného, alebo bez druhého, by nebola zachovaná rovnováha a tú je dôležité si strážiť. Poznám ľudí, ktorý vedia ako na to. 


damska-mikina-medovej-farby-freel_get-lost-10
damska-mikina-medovej-farby-freel_get-lost-06

Hybaj von!

Vypadnúť z domu je lepšie ako zavrieť sa v izbe. Ešte lepšie je nasmerovať si to do hôr. Tam v lese, na čistom vzduchu, sa tvoja hlava vyčistí asi skôr než vo vydýchanej izbe so slúchadlami na ušiach. A vezmi si aj nejaké to vrecko na odpadky, v lese je ich plno...

Rozhýb sa!

Nemusíš byť vrcholový športovec, ani Spartan na vrchole tréningovej formy. Na to, aby si sa cítil lepšie niekedy úplne postačí keď sa ponaťahuješ, trošku prebehneš. Aj jóga je fajn, aj keď asi nie pre každého. Ale buď opatrný - lyžovanie, turistika, beh a ďalších milión športov je prudko návykových. 


damska-mikina-medovej-farby-freel_get-lost-11
Purple-snow_dámsky-set_leginy-mikina_7

Nájdi si maznáčika

My to proste bez našich štvornoháčov nevieme. Sú súčasťou našich životov a sú súčasťou aj našej práce (sú aj na všetkých shootingoch našich kolekcií). Je fajn mať pri sebe niekoho, kto ťa potrebuje.

Pozri si niečo inšpiratívne

Dávam do pozornost film Divočina s  Reese Witherspoon v hlavnej úlohe. Ak si ho nevidel, určite pozri, ak si ho už videl, pozri ešte raz. Kto nevie - hlavná hrdinka Cheryl, sa cíti mizerne, všetko okolo nej sa rúti a keď už je na úplnom dne a vie že nemá čo stratiť, rozhodne sa prejsť 1770 km dlhú PCT (Pacifik Crest Trail), čo je asi najdlhšia a zároveň najťažšia turistická trasa Ameriky. Len dodám, že dievča nemá s turistikou žiadne skúsenosti. Inšpirujte sa, kľudne aj filmom


damska-mikina-medovej-farby-freel_get-lost-12